رئیس دانشگاه پیام نور استان ایلام تغییر کرد رئیس دانشگاه پیام نور استان ایلام تغییر کرد

رئیس دانشگاه پیام نور استان ایلام تغییر کرد

دکترعباس سهراب زاده به عنوان رئیس دانشگاه پیام نور استان ایلام منصوب شد

دکتر محمدرضا زمانی رئیس دانشگاه پیام نور در حکمی عباس سهراب زاده را به عنوان رئیس دانشگاه پیام نور استان ایلام منصوب کرد

در بخشی از حکم وی آمده است: امید است دردولت تدبیر وامید با استمداد از عنایات حق تعالی وبهره مندی از توانایی تمامی همکاران ارجمند،درراه تحقق اهداف دانشگاه وخدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق وموید باشید.

مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه پیام نور استان ایلام  امروز در محل سالن جلسات اندیشه دانشگاه پیام نور استان ایلام برگزار شد.

این مراسم با حضور دکتر دوگانی معاون حقوقی،مجلس واموراستانهای دانشگاه پیام نور، حجت الاسلام عوض نژاد مسئول نهادرهبری دردانشگاه پیام نورایلام،دکترعلی اکبری،رییس دانشگاه ایلام تعدادی از مدیران استانی  روسای مراکز و واحدها، و کارکنان دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم دکتر عباس سهراب زاده به عنوان رئیس جدید دانشگاه پیام نور استان ایلام معرفی و از خدمات دکتر منصوری رئیس قبلی دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

دکترعباس سهراب زاده  استادیار رشته علوم سیاسی دانشگاه پیام نور بوده و ریاست دانشگاه پیام نور مرکز ایلام را در سوابق اجرایی خود دارد.